Hengellinen käänne tapahtuu NYT!
Muutamia vuosia sitten 19.3.2014 Israelin Jumala puhui minulle tulevasta muutoksesta kristillisyydessä. Perustin vuoden 2013 lopussa Uskomme Hebrealaiset Juuret – Raamattukoulun, joka toi valtavaa hedelmää. Tämän Raamattukoulun myötä ihmiset vapautuivat pakanallisuudesta, uskonnollisuudesta ja epäjumalanpalveluksesta, joka itse asiassa kätkeytyy kristillisyyteen. Oppilaat vapautuivat pakanallisista juurista, jotka he olivat perineet (jokainen kristitty on!) Nikean kirkolliskokouksen kautta (vuodelta 325), jolloin keisari Konstantinus perusti kristinuskon viralliseksi valtionuskonnoksi leikaten sen täydellisesti irti kaikista juutalaisista juuristaan.
Sanoma profeetallisille ja apostolisille palvelijoille 

 

Tulee aika ja se on jo alkanut, kun Israelin Jumala kutsuu kaikki, jotka Häntä rakastavat kääntymään pois Babylonialaisesta systeemistä ja hengellisestä pakkosiirtolaisuudesta Hebrealaiseen uskoon ja elämäntyyliin. Hän haastaa kaikkia palaamaan takaisin alkuperäiselle Tielle ja täyttymään Hänen totuudestaan. 

Apostolisessa ja profeetallisessa ei tule olemaan mitään voimaa jäljellä ilman uskomme todellisia juuria. Henkimaailmassa tapahtuu juuri nyt KÄÄNNE, MUUTOS. Apostolisten ja profeetallisten palvelijoiden tulee VÄLITTÖMÄSTI kääntyä uskomme oikeille juurille tai muuten heidän palvelutehtävänsä kuivuu pois. 

Ajanjakso on muuttunut. Tämä on uusi vaatimus Yahweh`n (Israelin Jumalan) palvelijoille. Tämä on aikakausi ja aikanjakso, jolloin täytyy tehdä NOPEASTI parannus. Suuri osa kristillisyyttä tulee tuhoutumaan ilman kääntymystä! Nyt on erottautumisen ja pyhittymisen aika Messiaan ruumiissa. 

 

Tämä on vakava sanoma. Israelin Jumala on vakavissaan meidän kanssamme. Ylimielisyyden ja välinpitämättömyyden aika on ohi! Jos haluat olla Hänen kirkkautensa astia, sinun tulee tehdä parannus kaikesta, mikä ei miellytä Häntä. Jokaisesta perinteestä, tavasta, uskonnollisuudesta ja korvausteologian eri muodoista. Jos jumalallinen kutsumuksesi on sinulle tärkeä, sinun on parasta kääntyä nopeasti. Aika on lyhyt. Etsi totuutta ja tulet löytämään sen! Äläkä koskaan tee kompromissia totuuden kanssa, vaikka se maksaisi sinulle KAIKEN!

Muutama vuosi on kulunut tämän sanoman vastaanottamisesta. Näiden vuosien aikana olen jo nähnyt tämän sanoman toteutuvan konkreettisesti silmieni edessä. Palvelija toisensa perään tallaa hengellisesti paikallaan odottaen läpimurtoa ja siunausta eri elämänalueilla jatkaen totuttuun tapaan seisoen uskossa ja julistaen muutosta, mitä ei näy. Miksi? Israelin Jumala on valmistamassa morsianta, joka on puhdas, erotettu ja pyhitetty Yhdelle Ainoalle Messiaalle, Juutalaiselle Yeshualle. Hänelle eivät kelpaa ihmiskäskyt, muotomenot tai uskonnollisuus, jonka olemme perineet kirkollisuuden “äidinmaidossa”. Hän odottaa meidän jättävän taaksemme kaiken sen, mikä EI HÄNTÄ MIELLYTÄ ja valmistavan itsemme kirkkauden pyhyyteen ja täydellisesti erottautumaan Hänelle ainoastaan.

Profeetta Sanna Enroos